Címlap | Blogok | Hirdetések blogja

2018. szeptember 2. - évközi 22. vasárnap

1./ Szeptember 2-ától minden vasárnap lesz reggel ½ 8 órai szentmise.

 

2./ Csütörtökön (szept. 6-án) délután az Oltáregylet szervezésében elzarándokolunk az Újpalotai Boldog Salkaházi Sára Plébániára és plébániatemplomba. A farkasréti templom elől ¾ 1 órakor indulunk a 8-as busszal. Az Oltáregylet tagjain kívül más érdeklődőt is szeretettel hívunk. Aki szeretne bekapcsolódni az Oltáregylet közössé-gébe, mindenképpen jöjjön velünk csütörtökön Újpalotára.

 

3./ A plébániai hittanórák szeptember második hetében kezdődnek, jövő vasárnap fogjuk hirdetni az órabeosztást.

 

4./ Olyan felnőtt korú személyek, akik szeretnének a beavató szentségekben – keresztség, bérmálás, oltáriszentség – részesülni; vagy olyan személyek, akik meg vannak keresztelve, de a többi beavató szentségben még nem részesültek, szeptember végéig jelezhetik ilyen szándékukat. Jelentkezni a plébánia irodáján lehet.

 

5./ Szeptember 15-én, szombaton este 7 órai kezdettel kerül előadásra templomunkban dr. Kozma László: Hit, haza, hivatás c. irodalmi összeállítása. Részletes információ a hirdetőtáblán olvasható.

 

6./ Megjelent főegyházmegyénk negyedéves újsága, mely az előcsarnokból ingyenesen elvihető. A főegyházmegyei programajánlón kívül tartalmazza Erdő Péter bíboros úrnak a máriaremetei karizmák ünnepén tartott előadásának rövidített változatát, mely az eucharisztia tiszteletéről szól.

 

7./ Diákok számára lelkipásztori levél jelent meg, mely az Eucharisztikus gyermek-szövetség plébániai megalakulását tűzte ki célul. Kérjük a diákokat, illetve a szülőket, nagyszülőket, hogy családonként egy-egy példányt vigyenek el a templomban lévő faperselyen elhelyezett lelkipásztori levélből.

 

8./ Szept. 2-án, vasárnap du. ½ 5-től szentségimádást tartunk a templomban.